Sensation

      

Pronk Stables High Sensation

Geboren 2014
Fokker Lars en Esther, Pronk Stables
Kleur Bruin
Stokmaat Stamboekopname volgt in 2017
Vader Bovenheigraaf’s Camillo
Moeder Pronk Stables Destination (ster)
Stamboom Klik hier
Primering 1e premie RK Sint Oedenrode


Over High Sensation
Sensation is het eerste veulen van Destination. Ze werd in 2014 geboren en we wisten meteen: dit is een hele aparte. Volop flair, allure, megabeweging. Echt een dametje waar je voor omkijkt. Ze is voor ons extra speciaal, omdat ze de tweede generatie Pronk Stables fokproducten is bij de Foresters. We zijn ontzettend benieuwd hoe Sensation zich gaat ontwikkelen.

Meteen succesvol op de keuring
Sensation bewees de op keuring meteen dat ze uit het juiste hout gesneden is. Naast haar moeder liet ze zien hoe een Forester moet zijn. Front, allure, beweging en prachtig in de belijningen. Apetrots mochten we samen met haar een 1e premie in ontvangst nemen. 

Een afstamming waar je u tegen zegt
In Sensation komt het beste bloed binnen de Forester bijelkaar. Via moeder Destination voert Sensation terug op stammoeder Romy. Ook de vaderlijn is met meerdere zeer goed fokkende prestatiehengsten prima in orde. Vader Camillo was k
ampioen van Schleswig Holstein in 2007, scoorde een 9 voor type en springen en hij is de Duits Kampioen vrijspringen 2011. Een hengst met ponytype en enorm veel springkwaliteit! Camillo komt uit een stam waar zeer veel goede sportpony’s uit voort komen. Op de keuring werd hij geroemd om zijn goede basisgangen en zijn wonderschone New Forest type. Camillo springt inmiddels op hoog niveau en ook zijn nakomelingen zijn veebelovende sportpony’s. De vader van Destination is de zeer goed presterende Mastwood Black Cherry. Een hengst die vooral ingezet is in de sport en dat maakt zijn bloedvoering in Sensation extra waardevol.

Klik hier voor het fotoalbum waar meer foto’s van High Sensation te vinden zijn.