Pronk Stables Key of Perfection

Key of Perfection

Geboren                      04-06-2016
Fokker                         Lars & Esther, Pronk Stables
Kleur                            Buckskin
Stokmaat                     D-pony
Vader                           Dimmans Edward
Moeder                        Pronk Stables Fleur
Stamboom
Primering


Over Key of Perfection
Het eerste veulen van Fleur werd op 04 juni 2016 geboren. Wij waren direct verliefd op hem. Het is een echte ‘Pronk Stables’ zoals wij hem verwacht hadden. Key of Perfection is een grootramig lang gelijnd veulen met ontzettend veel front en een prachtig hoofdje. Hij stapt goed en draaft fantastisch met veel kracht en souplesse. Zijn galop is mooi bergop en goed van tact en ritme. Key op Perfection  heeft een erg makkelijk karakter, hij is zeer vriendelijk en nuchter. Ook heeft hij zijn geliefde kleur van zijn vader Dimmans Edward meegekregen. Een aanwinst voor de toekomst!

Belofte voor de toekomst
Key of Perfection is in het ‘goede nest’ geboren. Zijn moeder Fleur behaalde als 3 jarige het ster/voorlopig kroon predikaat op de Centrale merriekeuring. Ook de moeder van Fleur, Romy heeft het ontzettend goed gedaan in de keuringsbaan zij heeft het regiokampioenschap op haar naam geschreven en is hierbij ook ster verklaard. Halfzus Destenation heeft net zoals Fleur op 3 jarige leeftijd haar ster/voorlopig kroon predikaat behaald. Zij behoorde tot de beste 3 jarige van Nederland!

Een vader met potentie
Key of Perfection’s vader is de bijzondere valk hengst Dimmans Edward. Dimmans Edward staat ter dekking bij stal Koetsiershoeve. Een groot talent voor de toekomst. Edward staat bekend om zijn gouden karakter. Hij heeft al meerdere prijzen mogen ontvangen met dressuur en springen, het is een veelzijdige alleskunner. Zijn nakomelingen staan goed in het ras en hebben veel uitstraling. Ook vererft hij zijn super karakter door aan zijn kinderen. Veel van zijn kinderen beschikken ook over de geliefde valk en palomino kleur.