King of Fascination

King of Fascination

Geboren            21-08-2016
Fokker                          Lars & Esther, Pronk Stables
Kleur                            Bruin met kol
Stokmaat                      D-pony
Vader                            Rossum's Fabrizio
Moeder                         Eikenhorst Romy
Stamboom
Primering           HK 2019


Over King of Fascination

King of Fascination is vanaf dag 1 een veulen met enorm veel houding en uitstraling, een echte krachtpatser. Door zijn stevige en zeer correcte bouw een blikvanger om te zien. Deze jonge krachtpatser zweeft letterlijk door de wei. King of Fascination is een zoon van onze top merrie Eikenhorst Romy, die ons ieder jaar een schitterd veulen brengt. Hij zal verschijnen op de hengstenkeuring van 2019!

Belofte voor de toekomst

King of Fascination komt uit een bewezen stam, moeder Romy kon zich de ‘kampioen’ noemen van regio west. De zussen van King hebben zich ook al verdienstelijk bewezen op de keuring. Zij hebben op 3 jarige leeftijd het ster en voorlopig kroon predicaat behaald. 

Een vader met een verhaal

Rossums Fabrizo is de vader van King, hij is gefokt en in eigendom van Jan en Opa van Rossum te Berkhout. Samen met stal van Rossum zijn wij al jaren actief in de New Forest pony’s. Daarom waren wij ook extra trots dat de hengst Rossums Fabrizo was goedgekeurd bij het New Forest stamboek. King heeft de looks van zijn vader meegekregen, veel front en houding met aparte bewegingen!