Holiday van stal de Lagevoort

Holiday van stal de Lagevoort

Geboren 20-05-2014

Fokker Stal de Lagevoort Jan en Maria van Driel
Kleur Vos
Stokmaat 84 cm
Vader Wahtamin van de Uitweg (1e premie, prestatie)
Moeder Zolien van de Raven (1e premie kroon)
Stamboom
Primering VP – EP – TP – 1ste premie
PredikatenOver Holiday
Een veels te groot, prachtig cadeau… dat was Holiday. Van Jan en Maria van Driel van stal de Lagevoort hebben wij Holiday gekregen. En wat zijn wij hier blij mee. Esther is altijd al gek op haar moeder Zolien van de Raven geweest, haar grootste wens was om haar in bezit te krijgen. Helaas is Zolien op jonge leeftijd overleden. Haar vader Wahtamin van de Uitweg heeft vele successen behaald in het aangespannen met Lars waardoor Holiday extra bijzonder is voor ons. Als veulen liep ze op kop in haar rubriek, als enter kreeg ze een nette premie op de thuiskeuring en als twenter werd ze mini jeugd kampioen op de keuring in Noord-Holland.

Kampioen

In 2016 wist Holiday van Stal de Lagevoort het jeugd kampioenschap mini maat te behalen. Tijdens de nationale kampioenschappen in Lunteren liet ze zich op haar best zien wat resulteerde op een 1ste plaats in haar rubriek!

In 2017 kon Holiday de jury weer overtuigen van haar kwaliteiten en won ze met overmacht de kopplaats in haar rubriek waarna zij naderhand uitgeroepen werd naar kampioen minimaat.

Op haar jonge leeftijd weet ze al 2 titels te bemachtigen.

Afstamming
Zoals hierboven vermeld is Holiday een dochter van een prachtig mini merrietje Zolien van de Raven, zij behaalde een 1ste premie op de keuring. Haar vader is de goed fokkende hengst Wahtamin van de Uitweg. Een afstamming waar wij veel vertrouwen in hebben voor onze fokkerij. In 2018 verwachten wij een veulen van Holiday, zij is gedekt met Hoyting van de Toom.